De Troubadours - Menu

Home
Over ons
Agenda
Nieuws
Galerij
Archief
Contact

Repetities en (project)lid worden

Heeft u een vraag of suggestie, wilt u lid of donateur worden, neem dan contact op via het contact formulier. U kunt ook bellen: Mia Klünnen-de Leeuw, tel. 070-3997280

Repeteren

We repeteren iedere maandagavond van 19:45 tot 22.00 uur, behalve op feestdagen en in de schoolvakanties.

Plaats:
Dorpscentrum, Lijtweg 11, Oegstgeest. Route beschrijving


Ter voorbereiding van een koorproject vinden er 2 zondagrepetities plaats, is er op de woensdag of donderdag voorafgaande aan de uitvoering een generale repetitie en vindt de uitvoering in principe plaats op de vrijdag – en/of zaterdagavond na de generale repetitie.

Het kan natuurlijk wel eens gebeuren dat je niet op een repetitie kunt komen, al ben je nog zo trouw. Zou je dat dan even willen laten weten? Hetzij via de secretaris, hetzij via een ander koorlid? Als je tijdens de voorbereidingen van een uitvoering een repetitie moet missen, kun je het beste iemand vragen aantekeningen voor je te maken, zodat je weet wat er op het gebied van zingen gedaan is.

lid worden

Je hoeft geen noten te kunnen lezen om lid te worden, al helpt het wel. Bij het instuderen wordt de muziek voorgespeeld en -gezongen door de dirigent en je hebt steun aan je buren in het koor.

Overweeg je lid te worden? Kom dan eerst eens een of twee keer kijken en meedoen bij de repetities op maandagavond om de sfeer te proeven. Zodra je je helemaal thuis voelt zullen we je graag inschrijven als lid.

Kom dus eerst eens kijken! Mail of bel om af te spreken, de gegevens vind je onder de rubriek contact.