De Troubadours - Menu

Home
Over ons
Agenda
Nieuws
Galerij
Archief
Contact

Beeldmateriaal

Hiernaast vind u beeld, geluid en film materiaal van de Troubadours.

Galerij

Hieronder vindt u foto's van onze uitvoering in mei 2019 in de Regenboogkerk te Oegstgeest van ons concert "Carmina Burana".

Hieronder vindt u foto's van onze uitvoering in juni 2018 in de Regenboogkerk te Oegstgeest van ons concert "Van Revolutie tot Requiem".

Hieronder vindt u foto's van het Open Podium in 2017.

Hieronder vindt u foto's van onze uitvoering in mei 2017 in de Regenboogkerk te Oegstgeest van ons concert "Amour Toujours".

Hieronder vindt u foto's van onze uitvoering in mei 2016 in de Regenboogkerk in Oegstgeest van ons concert "Cavalleria Rusticana".

Hieronder vindt u foto's van onze uitvoering in april 2015 in de Regenboogkerk in Oegstgeest van ons concert "La Traviata tot Der Zigeunerbaron".

Hieronder vindt u foto's van onze uitvoering in de Stadsgehoorzaal in Leiden van Verdi's opera Giovanna d'Arco.

Hieronder vindt u foto's van ons optreden op 12 en 13 april 2013 in de Regenboogkerk: Singin' in the rain.

Hieronder vindt u een aantal foto's van het optreden in de Stadsgehoorzaal 09-2013 ten behoeve van monumenten weekeinde.

Hieronder vindt u een aantal foto's van de repetities voor de Carmina Burana.

Hieronder vindt u een aantal foto's van onze optredens.

Op 27 januari 2010 werd Hans door de gemeente Oegstgeest verkozen tot vrijwilliger van het jaar in de categorie kunst en cultuur. Welverdiend!."Ruim veertien jaar (dus sinds 1995) is hij voorzitter van de vereniging. Altijd enthousiast en vol doorzettingsvermogen. Daardoor is Hans een bindende factor van de vereniging. Samen met zijn vrouw Joke bezoeken ze zieke leden, regelen presentjes voor de kerst voor alle leden en de dirigent" (Oegstgeester Courant, 3 februari 2010). Meer informatie over de verkiezing is te vinden onder persberichten.
De succesvolle jubileumuitvoering van zaterdag 12 juni 2010 kreeg een extra feestelijk tintje, toen Hans na afloop een Koninklijke onderscheiding mocht ontvangen uit handen van de burgemeester. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege zijn lange bestuurlijke ervaring in het Leidse en Oegstgeester verenigingsleven. "Hans Honsbeek de man die alles kan" merkte de burgemeester daarbij op (Oegstgeester Courant, 16 juni 2010).